Liikunnan haastekampanja alkoi!

17.3.2023

Liikunnan haastekampanja 1.3.-30.4.!

Haastekampanjassa mitellään sekä yhdistysten että piirien välisissä sarjoissa. Se yhdistys ja piiri, jotka keräävät eniten liikuntasuorituksia suhteessa jäsenmääräänsä voittavat sarjansa. Useat yhdistykset huomioivat osaltaan eniten suorituksia keränneitä jäseniä ja monet piirit puolestaan huomioivat kampanjassa ansioituneita yhdistyksiä.

Eläkeläiset ry mukaan haastekampanjaan:Tänä vuonna kampanja saa uudenlaista potkua, kun yhdistysten välinen mittelö järjestetään yhteistyössä Eläkeläiset ry:n kanssa. Molempien järjestöjen yhdistykset keräävät itsenäisesti omat suorituksensa, mutta tuloslaskennassa huomioidaan kaikkien yhdistysten tulokset. Kampanjan kolme parasta yhdistystä ja paras piiri palkitaan!

Yhdessä liikkuminen lisää iloa ja yhteenkuuluvuutta: Kampanja on loistava tilaisuus lisätä yhteisöllistä liikkumista yhdistyksessä. Lähtölaukauksena kampanjaan voidaan järjestää jonkinlainen liikunnallinen yhteistapahtuma ja kampanjan aikana yhdistykset voivat organisoida erilaisia kimppalenkkejä ja muuta yhdessä harrastettavaa liikuntaa. Tutustumiset porukalla erilaisiin, uusiinkin lajeihin ja yhteiset liikuntapäivät pitävät yllä jäsenten liikkumisinnokkuutta ja tuovat liikuntaan monipuolisuutta. Kampanjan päätteeksi kerätään tulokset ja iloitaan yhdessä saavutuksista ja hyvästä olosta.

Liikuntasuoritukset: Kampanjassa kerätään ja merkitään päivittäisiä liikuntasuorituksia. Suorituksiksi kelpaavat kaikki sykettä nostattavat, kuntoa kohottavat tai ylläpitävät liikuntamuodot. Yhden suorituksen kesto on vähintään 30 minuuttia ja liikuntasuorituksia hyväksytään vain yksi päivässä. Näin ollen yksittäisen jäsenen suoritusten maksimäärä kampanjan ajalta voi olla 61.

Suoritusten ilmoittaminen: Päivittäisen liikuntasuorituksen voi jokainen jäsen merkitä  liikuntakorttiin. Suoritusten määrä ilmoitetaan oman yhdistyksen liikuntavastaavalle eli hessissä Seija Kuosalle heti kampanjan päättyessä. Seijan yhteystiedot: sp seija.h.kuosa[ät]gmail.com  ja puh 040-5458550 .

Liikutaan HES voittoon!

Liikuntakortti löytyy alta (mutta voit merkitä ne halutessasi vaikka vain tavalliselle paperille):