EKL

MIKÄ ON EKL?

https://www.elakkeensaajat.fi/

Eläkkeensaajien Keskusliitto ry on yli 80 000 jäsenellään maan toiseksi suurin eläkeläisjärjestö. Se elää aktiivisesti mukana eläkkeensaajan arjessa. Liitto on tehnyt edunvalvontatyötä jo pian 59 vuotta. EKL:n paikallisyhdistykset tarjoavat työelämän jälkeen myös sinulle uusia tuttavuuksia, mielenkiintoista toimintaa ja uusia harrastusmahdollisuuksia.

Eläkkeensaajien Keskusliitto ry tarjoaa sinulle
edunvalvontaa, harrastuksia ja tapahtumia

Eläkkeensaajien Keskusliiton jäseneksi tullaan liittymällä johonkin liiton 325 paikallisyhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea. Voit liittyä jo eläkeikää lähestyessäsi tai työkyvyttömyyseläkeläisenä – meillä ei katsota syntymävuotta!

Omassa EKL-yhdistyksessäsi voit tavata tuttuja ja saat uusia ystäviä. Saat myös ajankohtaista tietoa etuuksistasi ja voit osallistua monenlaiseen harrastustoimintaan; retkille, matkoille, tapahtumiin, erilaisille kursseille ja eri lajien kilpailuihin

UPEITA JÄSENETUJA!
Liittyessäsi EKL:n jäseneksi* saat liitosta tervetulokirjeen (postitetaan kesä- ja joulukuussa), josta löydät Tallink Siljan risteilyetukortin ja Rajaniemen lomakeskuksen hemmotteluloman tarjoushintaan.

Jäsenenä pääset siis osalliseksi rahanarvoisista jäseneduista. Näitä ovat alennus liittomme lomakeskuksen täysihoitohinnoista, majoitusalennus kotimaan HI-hostelleissa ja mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan.
*) EKL:n jäsenmaksu on yhdistyskohtainen ja on noin 12–25 euroa vuodessa.

Eläkkeensaaja-lehti kotiin kannettuna
Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden kuusi numeroa, joista vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti. 

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeensaajan eläke- ja veroasioista, sosiaali- ja terveyspalveluista sekä liiton valtakunnallisesta edunvalvonnasta. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja, lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä juttuja sekä asiantuntija-artikkeleita.

Lehdessä on myös EKL-piireille ja -yhdistyksille avoin oma foorumi harrastus- ja muun toiminnan kokemuksista ja elämyksistä kertomiseen.

https://www.elakkeensaajat.fi/