Jäsenedut

Näyttämällä Hervannan Eläkkeensaajat ry:n jäsenkorttia saat alennuksia seuraavista liikkeistä:

 

10% Hervannan Apteekki; vapaakauppa -tuotteista, alennus ei koske lääkkeitä. Kauppakeskus Duo (Pietilänkatu 2).

5€ alennus hiustenleikkaus; Hervannan Parturi-kampaamo, Lindforsinkatu 2, toinen kerros. Puh 03-3174414

10% jalkahoidoista; Tmi Merja Salminen, Lindforsinkatu 4. Puh 045 6152861

10% listalla olevista palveluista (hiusten leikkaus jne); Salonki Glans, Kauppakeskus Duo (yläkerta). Puh 044-2368136

Ota jäsenkortti mukaan käynneille!


EKL:n jäsenedut

Liittyessäsi EKL:n jäseneksi* saat liitosta tervetulokirjeen (postitetaan kesä- ja joulukuussa), josta löydät Tallink Siljan risteilyetukortin, Tradeka/Restelin tarjouksen ja Rajaniemen lomakeskuksen hemmotteluloman tarjoushintaan.

Jäsenenä pääset siis osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Näitä ovat alennus liittomme lomakeskuksen Rajaniemen täysihoitohinnoista, majoitusalennus kotimaan HI-hostelleissa ja mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan sekä Levihotellin tarjous.

*) EKL:n jäsenmaksu on yhdistyskohtainen ja on noin 10–20 euroa vuodessa.

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja -lehden seitsemän numeroa, joista vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti. 

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeensaajan eläke- ja veroasioista, sosiaali- ja terveyspalveluista sekä liiton valtakunnallisesta edunvalvonnasta. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja, lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä juttuja sekä asiantuntija-artikkeleita.

Lehdessä on myös EKL-piireille ja -yhdistyksille avoin oma foorumi harrastus- ja muun toiminnan kokemuksista ja elämyksistä kertomiseen.