Jäsenedut

Näyttämällä Hervannan Eläkkeensaajat ry:n voimassaolevaa jäsenkorttia saat alennuksia seuraavista liikkeistä:

Ota jäsenkortti mukaan käynneille ja leimauta vanha jäsenkorttisi vuosittain tapahtumissamme!

EKL:n jäsenedut:
Liittyessäsi EKL:n jäseneksi saat liitosta tervetulokirjeen (postitetaan kesä- ja joulukuussa), josta löydät Tallink Siljan risteilyetukortin ja Rajaniemen lomakeskuksen hemmotteluloman tarjoushintaan.

Jäsenenä pääset siis osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Näitä ovat alennus liittomme lomakeskuksen Rajaniemen täysihoitohinnoista, majoitusalennus kotimaan HI-hostelleissa ja mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan sekä Levihotellin tarjous.

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden kuusi numeroa, joista vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti. 

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeensaajan eläke- ja veroasioista, sosiaali- ja terveyspalveluista sekä liiton valtakunnallisesta edunvalvonnasta. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja, lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä juttuja sekä asiantuntija-artikkeleita.

Lehdessä on myös EKL-piireille ja -yhdistyksille avoin oma foorumi, harrastus- ja muun toiminnan kokemuksista ja elämyksistä kertomiseen.