Jäsenedut

Näyttämällä Hervannan Eläkkeensaajat ry:n voimassaolevaa jäsenkorttia  saat alennuksia seuraavista liikkeistä:

 • 10% Hervannan Apteekki; vapaakauppatuotteista, alennus ei koske lääkkeitä. Kauppakeskus Duo, Insinöörinkatu 23. https://www.hervannanapteekki.fi/
 • 5€ alennus hiustenleikkaus; Hervannan Parturi-kampaamo. Lindforsinkatu 2, toinen kerros. Puh 03-3174414.
  https://hervannanparturikampaamo.com/
 • 10% jalkahoidoista; Tmi Merja Salminen.
  Lindforsinkatu 4. Puh 045 6152861.
  https://jalkahoitojahieronta.fi/
  Ota jäsenkortti mukaan käynneille ja maksa jäsenmaksusi vuosittain huhtikuun loppuun mennessä sekä leimauta vanha jäsenkorttisi tapahtumissamme!

  EKL:n jäsenedut:
  Liittyessäsi EKL:n jäseneksi saat liitosta tervetulokirjeen (postitetaan kesä- ja joulukuussa), josta löydät Tallink Siljan risteilyetukortin ja Rajaniemen lomakeskuksen hemmotteluloman tarjoushintaan.

  Huom: Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei lopeta jäsenyyttä, vaan johtaa maksumuistukseen.

Jäsenenä pääset siis osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Näitä ovat alennus liittomme lomakeskuksen Rajaniemen täysihoitohinnoista, majoitusalennus kotimaan HI-hostelleissa ja mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan sekä Levihotellin tarjous.

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden kuusi numeroa, joista vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti. 

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeensaajan eläke- ja veroasioista, sosiaali- ja terveyspalveluista sekä liiton valtakunnallisesta edunvalvonnasta. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja, lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä juttuja sekä asiantuntija-artikkeleita.

Lehdessä on myös EKL-piireille ja -yhdistyksille avoin oma foorumi, harrastus- ja muun toiminnan kokemuksista ja elämyksistä kertomiseen.