Matkat ja Kulttuuri

Yhdistyksellämme ei ole toistaiseksi matkoja ja kulttuuritapahtumia  Koronaviruspandemian vuoksi. 

Mutta heti, kun mahdollista,

niin taas reissataan!

Nyt pääset käymään kätevästi museokierroksella:
https://www.is.fi/aihe/museokierros/

Voit katsoa lisää virtuaalista kulttuuria Linkit -välilehdeltä.


Virtuaalimatkailemaan Juhanin kanssa!

Reissujen nyt uupuessa, tästä pääset virtuaalimatkalle ja löydät muutakin mukavaa Juhanin seurassa!

https://www.viitapalvelut.fi/nettilehti


JOS MATKUSTAT YKSIN TAI KAVERIN KANSSA, NIIN TÄSSÄ MAJOITUSVINKKI:

HOSTELLIJÄRJESTÖN EDUT EKL:N JÄSENILLE:

Suomen Hostellijärjestön verkostoon kuuluu yli 40 edullista, ainutlaatuista ja yhteisöllistä hostellia ympäri Suomea maaseudulla ja kaupungeissa. Majoittua voi vaikkapa sirkusvaunussa, laivassa tai luotsisaarella. Lisäksi verkostomme hostelleja on kartanoissa ja maatiloilla sekä useita hostelleja on myös monipuolisia retkeilymahdollisuuksia tarjoavissa kohteissa. Viihtyisissä hostelleissa valittavana on erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin omalla kylpyhuoneella. Yhteiset oleskelu- ja keittiötilat mahdollistavat myös tutustumisen muihin matkalaisiin. Hostellijärjestö ja Suomen hostellit ovat osa maailmanlaajuista Hostelling International (HI) hostellien verkostoa.

Tutustu Suomen hostelleihin tästä >>

10 % majoitusalennus Suomen hostelleissa

EKL:n jäsenet saavat 10% alennuksen yöpymisestään verkostomme hostelleissa, kun varaus tehdään osoitteessa www.hostellit.fi tai suoraan hostelliin. Jäsen saa alennuksen saapuessaan hostelliin ja todistamalla jäsenyytensä yhdistyksen jäsenkortilla, jäsenmaksukuitilla tai muulla vastaavalla. Jäsenyyden voi myös todistaa Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsen voi tilata meiltä maksutta.

Kotimaan hostellikortti maksutta

EKL:n jäsenet saavat tilata maksutta Kotimaan hostellikortin. Kortilla saa saman 10 % majoitusalennuksen kotimaan hostelleissa kuin EKL:n omalla jäsenyydellä sekä lisäksi Hostellijärjestön jäsenyyden kortin voimassaoloajalle ja muita matkailuetuja Suomessa. Kortti toimitetaan sähköpostin liitteenä.
Kotimaan hostellikortin voi tilata maksutta tästä >>

Täältä löytyy kaikki hostellit ja voit ladata myös tuoreen vuoden 2021 esitteen itsellesi:
https://www.hostellit.fi/varaa/