PERUTTU: Karaokekisat 16.10.2020 Rajaniemessä

1.10.2020

Piirin karaokekisat 16.10.2020 PERUTTU

Kisat on peruttu liian pienen osanottajamäärän vuoksi. Piirin työvaliokunta päätti viime viikon perjantaina, että tarvitaan 20 kilpailijaa, jotta kisat pidetään. Viimeinen ilmoittautumispäivä oli eilen ja vain 10 kilpailijaa ilmoittautui.

-------------------------------------------------------------------------

Karaoke on EKL:n kilpailulajeista nuorin. Tämä Japanista kotoisin oleva amatööriviihteen muoto kerää yhteen karaokeharrastajia ympäri Suomen. Mestaruuskisojen lisäksi EKL järjestää karaokekilpailuja eri tapahtuminen yhteydessä. Kilpailuissa karaoketuomaristo kiinnittää arvioinnissaan huomiota osallistujien lauluäänen lisäksi tulkintaan, tekniikkaan ja esiintymiseen.

Piirin karaokekisat 16.10.2020

Pirkanmaan Piirin viimevuotiset karaokekisat olivat oikein suositut. Kisat järjestetään taas syksyllä Rajaniemessä Virroilla 16.10.2020 klo 9.00 alkaen.

Sarjat: naiset ja miehet. Viimevuoden voittajat eivät voi tänä vuonna osallistua ko. kilpailuun.

Kilpailun tuomareina toimivat Arja Ojala ja Raija Törmälä. Kolmas tuomari on vielä avoin. Osallistumismaksu on 20,00, sisältää lounaan.

Osallistumisilmoitukset 30.9.2020 mennessä piirin tiedottajalle TerttuVirtaselle, terttumarja@gmail.com.

Ilmoituksessa mainittava nimi, yhdistys sekä *sitovat* kappalevalinnat (1kpl alkukierrokselle, 1kpl mahdolliselle finaalikierrokselle. Kappaleet eivät voi olla samat).

Kappalelistat löydettävissä osoitteesta https://www.maestropro.fi/karaoke