Dingo 7.6. klo 18 (Komediateatteri)

19.5.2024

DINGO – musikaali isoimmasta ilmiöstä ikinä

Tampereen Komediateatteri pe 7.6. klo 18

Suomi koki jotain ainutlaatuista vuonna 1984, kun porilaisen Dingon Sinä ja minä -kappaleen musiikkivideo näytettiin Levyraadissa. Hysteria sai alkunsa ja rikkoi kaikki sen aikaiset konsertti- ja levymyyntiennätykset.

Vuonna 1986 menestyskokoonpano ilmoitti hajoavansa. Uutinen oli niin suuri, että sitä käsiteltiin kaikkialla television uutisia ja ajankohtaisohjelmia myöten. Dingo-musikaalissa ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta. Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi ja Otto Kanerva.

Ohjaus Otto Kanerva
Koreografi Osku Heiskanen
Lavastus Oskari Löytönen
Pukusuunnittelu Elina Vättö
Kapellimestari Antti Vauramo

Pääroolissa Neumannina nähdään kaksi valovoimaista tähteä: Joel Mäkinen (7.6.- 19.6.) ja Saska Pulkkinen (4.7.- 17.8.). Parhaillaan Joel nähdään Lahden Kaupunginteatterin valovoimaisena päätähtenä musikaalissa Tootsie.

Saska Pulkkinen on hurmannut katsojat viimeksi Tampereen Työväen Teatterissa mm. rock-musikaalissa Hamlet sekä musikaaleissa Tytöt 1918, Momentum sekä Poikabändi.

Nämä kaksi vetovoimaista, taitavaa näyttelijää takavaat sen, että Neumannin karisma yltää yhä katsomon takariveille asti! Musikaalissa kuullaan iso joukko Dingo-hittejä ja nostalgiahuuma valtaa Komediateatterin katetun katsomon. Ja kuten hyvässä esityksessä pitääkin niin tässäkin on huumorilla iso osansa.

Muissa rooleissa nähdään Sinikka Salminen, Eppu Salminen, Matleena Junttanen, Pyry Smolander (Pete), Patrik Hvitsjö (Jonttu), Taneli Läykki (Quuppa) ja Olli Tulkki (Eve / Pepe).

Kesto n. 2 h 15 min sis. väliajan

Lipun hinta 40€. Sitovat varaukset 3.5. mennessä Seija Kuosalle, puh 040-5458550.
Maksut myös samaan päivään mennessä FI39 4510 7720 0240 33 /Hervannan Eläkkeensaajat ry (viitenro 1070).