Kaisa etsii sinua?

27.9.2022

EKL:n kautta pyyntö:
Haastatteluun etsitään ikääntyviä oman tiensä kulkijoita. Ilmoittaudu mukaan!

Olen kirjoittamassa kirjaa, joka kertoo ikääntymisestä ja persoonallisista elämäntavoista, lopulta myös merkityksellisyydestä ja elämän tarkoituksesta. Etsin haastateltavaksi yli 65-vuotiaita ihmisiä, jotka suhtautuvat elämään intohimoisesti ja rohkeasti. He ovat kenties toteuttaneet ikääntyessään haaveitaan, muuttaneet kurssiaan tai jatkaneet itselleen kallisarvoisen asian parissa työskentelyä. Etsin siis maailmanparantajia, keksijöitä, henkisiä etsijöitä, reissaajia, erakkoja, yhteisöeläjiä, hurahtaneita ja ikuisia opiskelijoita. Sellaisiakin henkilöitä etsin, joita en vielä osaa kuvitella.

Haastatteluiden avulla toivoisin löytäväni itselleni ja lukijoille uusia ideoita siihen, kuinka elämää voisi viimeisinä vuosikymmeninä elää. Olen itse lapseton, ja toivon haastateltavienkin olevan.

Jos olet kuvailemani henkilö tai tiedät jonkun, joka on, ota minuun yhteyttä joko sähköpostitse kaisa.alenius@gmail.com tai puhelimitse 040 7100 918. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, ja voit myös vain kirjoittaa ajatuksiasi aiheeseen liittyen minulle taustatiedoksi ilman, että haluat kirjaan mukaan.