Piirin jäsenkirjeet

Pirkanmaan Piiri ry                                                          Jäsenkirje 15/2020

Piirin puheenjohtajat, sihteerit, tiedottajat, matkavastaavat ja opintovastaavat

Oikein mukavaa joulunaikaa Teille kaikille

Kolmen piirin risteily 15.-16.2.2021

Kolmen piirin ystävänpäiväristeilylle mahtuu vielä mukaan.  Pikaiset ilmoittautumiset piirin taloudenhoitaja Erkki Eteläniemelle, erkki.etelaniemi@gmail.com tai puh 0400 631 723 tekstiviestinä. Viking Line on luvannut huolehtia kaikin tavoin risteilymatkustajien turvallisuudesta koronan suhteen.

Liitteenä esite risteilystä

Piirin kurssitoiminta

Pirkanmaan Piiri järjestää järjestökurssin Rajaniemessä 29.-31.3.2021. Kurssin ohjelma on vielä avoinna. Hinta on yhdistyksille vain 40 €/henkilö.

Piiri järjestää myös kotisivukurssin Tampereella 11.2.2020 klo 9 - 15. 
Raittiustalo ei ole enää käytettävissä, uusi kurssipaikka on Mustalahdenkatu 19. 
Kurssi on ilmainen, piiri tarjoaa keittolounaan. Kurssille mahtuu vain yksi henkilö kustakin yhdistyksestä.

Piiri järjestää myös uusien jäsenten kurssin Tampereella, os. Mustalahdenkatu 19, 26.3.2021 klo 9 - 15.00. Myös tämä kurssi on osallistujille ilmainen, piiri tarjoaa keittolounaan. Kurssin vetäjänä toimii Marja Raitoharju liitosta.

Yhdistysten opintovastaavat kertokaa yhdistyksissänne kurssimahdollisuuksista.

Osallistumisilmoitukset mahdollisimman pian piirin opintovastaava Hilkka Heinoselle, hilkka.heinonen42@gmail.com. Kotisivukurssin ilmoittautuminen 5.2.2021 mennessä, muut kurssit 15.3.2021 mennessä.

Toimihenkilöilmoitusten palautus

Olettehan palauttaneet toimihenkilöilmoituksenne? Yhdistykset palauttavat yhden lomakkeen liittoon ja yhden omaan piiriinsä piirin sihteeri Leena Paanaselle, s-posti leena.paananen@pp4.inet.fi.Yhdistyksille itselleen jää yksi lomake. Vuoden aikana tulevat muutokset voi ilmoittaa ilman lomaketta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

* * * * * * * * * * *  * * * * * * *

Pirkanmaan Piiri ry                                                                   jäsenkirje 14/2020

Puheenjohtajan vaihdos

Pirkanmaan Piiri ry valitsi 25.11.2020 pitämässään piirikokouksessa piirin uudeksi puheenjohtajaksi Tarja Käpylän Mansen Eläkkeensaajista ja onnitteli häntä kukkasin.

Samalla Piirin puheenjohtajana 14 vuotta toiminutta Pirkko Oksaa kiiteltiin kukkasin piirin hyväksi tekemästään ansiokkaasta työstä.

Toimihenkilölomakkeet

Toimihenkilötiedot ilmoitetaan vuosittain, vaikka tietoihin ei olisi tullut muutoksia.

Ohjeet lomakkeen täyttämiseen

Lomakkeet on saatavilla Word- ja PDF-muotoisina. Word-lomakkeen voi täyttää tekstinkäsittelyohjelmalla. Tallenna lomake itsellesi ja palauta se sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen jasenasiat@ekl.fi.

PDF-lomakkeen voi tulostaa ja täyttää käsin. Palauta lomake osoitteeseen Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry, PL 168, 00531 Helsinki.

Yhdistykset palauttavat yhden lomakkeen liittoon ja yhden omaan piiriinsä 15.1.2021 mennessä. Yhdistyksille jää itselleen yksi lomake. Vuoden aikana tulevat muutokset voi ilmoittaa ilman lomaketta.

Lomakkeita voi myös tilata liiton toimistosta, puh. 09 6126 840 (ma-pe klo 10-15) tai jasenasiat@ekl.fi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä liiton jäsenasioihin. 

Liitteenä lomake pdf-muodossa (käsin täytettävä) sekä linkki Word-tiedostoon.  

Piirikokousedustajat

Yhdistysten valitsemat piirikokousedustajat on ilmoitettava mahdollisimman pian piirin sihteerille Leena Paanaselle leena.paananen@pp4.inet.fi

Kolmen piirin risteily 15.-16.2.2021

Kolmen piirin ystävänpäiväristeilylle mahtuu vielä mukaan. Viking Line on luvannut huolehtia kaikin tavoin risteilymatkustajien turvallisuudesta koronan suhteen.

Liitteenä esite risteilystä

Kurssitoiminta

Pirkanmaan Piiri järjestää järjestökurssin Rajaniemessä 29.-31.3.2021. Kurssin ohjelma on vielä avoinna. Hinta on vain 40 €/henkilö.

Piiri järjestää myös kotisivukurssin Tampereella keväällä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Liitto järjestää Rajaniemessä kotisivukurssin 10.-12.3.2021, linkki kurssiesitteeseen.

Oikein ihanaa joulunalusaikaa kaikille

Terttu Virtanen
tiedottaja
Pirkanmaan Piiri ry

Piirin entinen ja nykyinen puheenjohtaja