Koivistot

Koivistolta:

Toivotamme Hervannan Eläkkeensaajat ry jäsenille menestystä vuodelle 2021, ja tulevaisuuteen.

Kiitos kaikille jotka olitte ideoissamme ja toteuttamisessa meidän ideoita ja suunnitelmia mukana, siitä iso kiitos. Esim. Ruusukahvit, matkat, DUO -ja toritapahtumat, sukkamummumyynti, boccia, kävelylenkit, itämainen- ja senioritanssi. Keppi-ja tsemppikurssit, ja monet muut kurssitoiminnat, joilla saatiin yhdistykselle  EKL/TSL kautta taloudellista palautusta merkittävästi. Unohtamatta jäsenjärjestö avustuksia hakua ja hankintoja.

Me tultiin v. 2008 mukaan toimintaa. Mattias nousi v. 2009 puheenjohtajaksi, minä jäsenasioiden hoitajaksi jota tehtävää olen lähes kokoajan hoitanut Mattias puheenjohtajana minä muissa vastuu tehtävissä taloudenhoitaja, jäsensihteeri, opintosihteerinä. Mirja Kosken kuoltua myös kotisivuja hoidin.  

Tuntui, että olen kokopäiväinen työntekijä Hervannan Eläkkeensaajissa, muiden luottamustehtävien lisäksi, sekä pienten poikien isovanhempina ja sijais isovanhempina kolmelle muulle lapselle.

Koimme työntäyteisiä vuosia eläkeläisenä. Onnistuen ja epäonnistuen.  Nyt vasta olemme pääsemässä eläkkeelle muutettuamme Lahteen 28.12.2020. lapsuudenkotiini  Alasen rannalle.  Nyt unelma on toteutunut, olemme vapaat kaikista velvoitteista yhdistystä ja muita tehtävistä eroon päässeinä.

Hyvää jatkoa kaikille Hervannan Eläkkeensaajien jäsenille, pitäkää toisiinne yhteyttä jatkossakin. 

Mattias ja Sirpa Koivisto
sirpa.koivisto2@gmail.com
puhelin 040 5833 851