HES

Hervannan Eläkkeensaajat Eduskuntaretkellä

HES eli Hervannan Eläkkeensaajat ry on perustettu 13.11.1998  

 

Osallistumalla  paikallisyhdistyksen toimintaan saat uusia ystäviä, virkistävää ja monipuolista toimintaa. Unohtamatta jäsenetuja, kulttuuritapahtumia, retkiä ja matkoja, joko yhdistyksen, piirin tai muiden matkanjärjestäjien kautta.

Monenlaisia harrastuksia voit toteuttaa kanssamme, kuten kuntoilua, senioritanssia, boccian pelaamista, kudontatöitä. "Sukkamummojen" tapaamisissa tai kuukausikokouksissa kuulet ajankohtaista asiaa eläkkeensaajille. Toimimme vaikutuskanavana omiin eläke-etuihimme yhdessä. Yhdistyksessämme on yli 180 jäsentä, tule sinäkin! Jäsenmaksu on 20 € kalenterivuodessa.

Kuulumme Pirkanmaan Piiri ry:n kautta Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n, joka on yksi Suomen valtakunnallisista eläkkeensaajajärjestöistä.

EKL on perustettu 1962, henkilöjäsenmäärä on yli 80 000. Liitolla on noin 350 paikallista yhdistystä eri puolella Suomea. Käy katsomassa Eläkkeensaajien Keskusliiton edut ja palvelut.

Tänä vuonna on jäsenhankintakampanja, osallistu sinäkin siihen tuomalla ystäväsi mukaan toimintaamme.

Lisäksi saat Eläkkeensaaja-lehden 7 numeroa vuodessa, Rajaniemen lomakodin palvelut edulliseen jäsenhintaan, retkiä ja teatterikäyntejä sekä tietoa oman asuinpaikkakuntasi kunnan palveluista.

"Yhteistyö perustuu sille lujalle
vakaumukselle ettei kukaan pääse
perille, elleivät kaikki pääse."